Hakkımızda

Fevzi Özbey İlköğretim Okulu  2008-2009'da  eğitim -öğretime  açıldı.Okulumuz Beysukent'te ve 16 derslikli bir okuldur.Okulumuzda iki  Fen ve Teknoloji laboratuvar, bir resim atölyesi, bir müzik odası, bir okul öncesi hazırlık sınıfı, iki rehberlik servisi,Teknoloji ve Tasarım atölyeleri,İngilizce,Türkçe,Matematik ve Sosyal Bilgiler Sınıfı ve Spor salonu ,bir yemekhane ve kafe  bulunmaktadır.

2008-2009 eğitim-öğretim yılında Ankara’da eğitime başlayan Fevzi Özbey İlköğretim Okulu; Beysukent'te hayırseverimiz Fevzi Özbey'in bağışladığı 42946 ada 1 nolu parselde 6449 m2 arsaya kurulmuştur.

ADRES:MUTLUKENT MAH.

2007 SOK. NO:51

Beysukent/ÇANKAYA

TLF:(0312) 2251600

Türkçe sitesi  6,7,8. sınıf öğrencilerimizle interaktif bir paylaşım oluşturmak amacıyla kurulmuş olup sitemizde  velilerimizle de iletişim kurmak amaçlanmıştır.

.

Gülümseyen